Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Primeur Wales En Noord Ierland In Conference League Opluchting Van Bronckhorst En Jansen

Primeur Wales en Noord-Ierland in Conference League, opluchting Van Bronckhorst en Jansen

Inleiding

Voor het eerst in de geschiedenis kwalificeren Wales en Noord-Ierland zich voor de Conference League. Dit is een historische prestatie voor beide landen.

Ook voor Rangers-coach Giovanni van Bronckhorst en Feyenoord-trainer Arne Slot was het een avond om opgelucht adem te halen. Rangers plaatste zich ten koste van PSV voor de laatste 16 van de Europa League, terwijl Feyenoord zich met een zege op Lazio Roma plaatste voor de achtste finales van de Conference League.

Historische prestatie voor Wales en Noord-Ierland

Wales kwalificeerde zich door in de play-offs FC Zürich te verslaan. Noord-Ierland versloeg in de laatste voorronde Servië.

Beide landen zullen in de groepsfase van de Conference League uitkomen. De loting vindt op 26 augustus plaats.

Opluchting bij Van Bronckhorst en Jansen

Rangers versloeg PSV met 2-0 in de play-offs van de Europa League. Feyenoord won met 1-0 van Lazio Roma in de achtste finales van de Conference League.

Voor beide trainers was het een avond om opgelucht adem te halen. Rangers had PSV in de eerste wedstrijd met 2-3 verslagen. Feyenoord speelde met 0-0 gelijk in Rome.

Conclusie

De kwalificatie van Wales en Noord-Ierland voor de Conference League is een historische prestatie. Ook voor Van Bronckhorst en Jansen was het een avond om opgelucht adem te halen.


Comments